66Days.fi | 66days.fi Hanna Härkönen
66days.fi-valmentaja Hanna Härkönen
jooga,kehonpainoharjoittelu,käsilläseisonta,toiminnallinen,
1194
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1194,qode-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Hanna Härkönen

Hanna Härkönen

Liikunnan ja monipuolisen liikkeen monitoiminainen, Hanna Härkönen, on todellinen supernainen, mitä tulee kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen ymmärtämiseen. Hanna edustaa 66days-valmennuksessa sitä pehmeämpää ja naisellisempaa tapaa tehdä asioita. Hanna ohjaa päätyökseen jooga-, movement- ja kehonpainoharjoittelua pääkaupunkiseudulla. Hanna on myös personal trainer.

 

Hanna kehittää ja kouluttaa itseään jatkuvasti. Hänelle tärkeää on, että ei jämähdetä vain yhteen perspektiiviin, vaan pyritään näkemään ihminen suurempana kokonaisuutena. Hanna muokkaa oppilaidensa liikkeen tuntua ja muotoa, niin mielikuvien kuin hengityksenkin avulla.

 

Hanna liputtaa pienten asioiden puolesta. Ihan jokainen meistä on kykeneväinen muutoksiin.

“Vaikka tavoitteita voikin olla, meidän tulisi olla ylpeitä arjen pienemmistäkin onnistumisista. Tämä asenne kantaa pitkälle ja auttaa jaksamaan eteenpäin. Tällä tavoin ne isommatkin tavoitteet saavutetaan”.