66Days.fi | 66day.fi Jukka Mäennenä
66days.fi-valmentaja Jukka Mäennenä
voimahrjoittelu,toiminnallinen,kehonpainoharjoittelu,
1196
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1196,qode-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Jukka Mäennenä

Jukka Mäennenä

Jukka Mäennenä on nousemassa kovaa vauhtia yhdeksi Suomen arvostetuimmista fysiikkavalmentajista. Diplomi-insinööriksi itsensä lukenut mies on luonut pitkäaikaisesta intohimostaan fysiikkavalmennuksesta itselleen työn. Tämä lähes 100 kirjaa vuodessa lukeva tamperelainen on todellinen kävelevä tietopankki, jonka tietämys fysiikkaharjoittelusta ja etenkin voimaharjoittelusta on vertaansa vailla.

 

Hänen valmennuksistaan kumpuaa vahva tieteeseen ja tutkimuksiin nojaava tieto uskomusten ja “brosciencen” sijaan. Jukan valmennuksen jokainen osa-alue kestää monta peräkkäistä “miksi?” -kysymystä, joihin saa varmasti perustellut vastaukset. Jukka luottaa valmennuksessa menetelmiin, jotka ovat sekoitus vahvaa näyttöä ja ajan saatossa toimivaksi todistettuja perusteita.

 

“Määrällisesti runsas tai kova harjoittelu ei välttämättä tuo tuloksia, fiksu ja suunniteltu harjoittelu ovat sen sijaan avain kestävään kehitykseen”.
 

Jukka Mäennenä Facebookissa

Jukka Mäennenä Instagramissa