66Days.fi | Jukka Rajala
66days.fi-valmentaja Jukka Rajala.
kehonpainoharjoittelu,kahvakuula,toiminnallinen,valmennus,käsilläseisonta,
1197
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1197,qode-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Jukka Rajala

Jukka Rajala

Jukka Rajala on yksi Suomen liikuntagenren tunnetuimpia henkilöitä ja uskallamme väittää, että Jukka kuuluu ihan Euroopankin tasolla niihin henkilöihin, joita todella kannattaa kuunnella, etenkin silloin kun puhe on kehonpainoharjoittelusta ja liikkeen merkityksestä toimintakykyyn. Voiman, liikkuvuuden ja koordinaation kehittäminen vaatii syvää ymmärrystä ja toimivat työkalut – ja niitä Jukalla piisaa!

 

Kun osallistut Jukan valmennuksiin, tulet saamaan käyttöösi kaiken sen kokemuksen, jonka Jukka on vuosien varrella kerännyt. Oli kyseessä taitojen opettelu, toimintakyvyn kehittäminen tai tapojen luominen.

 

“Yksilöllisyys löytyy yksityiskohdista”.

 

Jukan Etelä-pohjalaisen, rauhallisen analyyttisen ulkokuoren alta löytyy avarakatseinen kanssakulkija isolla sydämellä. Jukan vahvuus on hänen joustavuudessaan ymmärtää erilaisia näkökulmia, pitäen silti vahvasti kiinni omista arvoistaan. Hänellä on ilmiömäinen kyky löytää oppilaistaan ne osa-alueet, joita kannattaa kehittää juuri sen hetkisessä tilanteessa. Jukka on myös kova piilovitsien kylväjä, joten koulutuksissa kannattaa olla korvat tarkkana myös tältä osalta, ettei missaa päivän “parhaita”.